Automatisch naar het bureaublad in Windows 8.1

on 15 mrt 2014

Wilt u bij het opstarten van Windows 8.1 het liefst gelijk naar het bureaublad (of desktop), in plaats van dat u eerst op de tegel Bureaublad moet klikken? Volg dan onderstaande stappen.

1. Ga naar het bureaublad en klik met de rechtermuisknop op een lege plek van de taakbalk onderin:
    image002
  2. Klik (weer gewoon met de linkermuisknop) op Eigenschappen:
    image004
  3. Klik op het tabblad Navigatie:
    image006
  4. Klik met de linkermuisknop op ‘Wanneer ik mij aanmeld of alle apps op een scherm sluit, naar het bureaublad gaan in plaats van naar Start’ en klik op OK.
    image008