Diverse tips

on 30 nov 2013

Controleer uw computer(s) regelmatig op virussen, adware en spyware. Installeer hiervoor een goede virusscanner. Informeer hierover bij ons in de winkel. Spy- en adware kunt u verwijderen met de volgende programma’s:
Lavasoft Ad-Aware Free
Spybot Search & Destroy
Microsoft Defender
Preventief kunt u ook Spyware Blaster installeren. Gebruik liever geen andere programma’s, u kent ze misschien wel: van die programma’s die schreeuwen dat u ge├»nfecteerd bent door wel 358 schadelijke bestanden die alleen verwijderd kunnen worden met hun ‘gratis’ programma.

Denk ook aan het regelmatig maken van backups. Elke computer-, laptop- of externe hardeschijf kan defect raken. Lees hier de belangrijkste tips om dataverlies te voorkomen.

U kunt natuurlijk altijd uw computer, laptop en/of randapparaten aanbieden voor reparatie. Kijk voor meer informatie over onze snelle service en bekwame technische dienst op de pagina Technische Dienst.

Laptopgebruikers wordt aangeraden het volgende artikel te lezen: Hoe het beste om te gaan met uw laptopaccu.

Voor aanvullende tips en informatie bekijkt u regelmatig onze nieuwspagina of meldt u zich aan voor de nieuwsbrief.