Voordeelnieuwsbrief

Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Waar wacht u nog op?! Ontvang informatie, kortingen en mooie prijzen.

Aanmelden

 

TabletPer nieuwsbrief sturen wij u onze nieuwste folder al een week voor de officiële verspreidingsdatum van de papieren folder. Als u zich voor de nieuwsbrief inschrijft, heeft u dus het voordeel dat u altijd tijdig op de hoogte bent van de allerlaatste acties. U zult geen actie meer missen, zelfs niet als de folder een bepaalde week niet in uw regio verspreid zal worden. Daarbij is de kans klein dat een product is uitverkocht, omdat u de eerste bent die van de actie hoort! Ook verschijnen er regelmatig nieuwsbrieven met codes voor extra kassakorting.

Wij versturen maximaal 1 nieuwsbrief per week, maar gemiddeld eens per maand.

 

Win een tablet

Om kans te maken op een prijs, hoeft u niet meer te doen dan inschrijven. Elk ingeschreven en actieve (d.w.z.: u heeft zich niet weer afgemeld) e-mailadres maakt tweemaal per jaar kans op een gratis kwaliteitstablet!

 

Spelregels en privacy

Klik hier voor de spelregels en veelgestelde vragen

Hierna volgen antwoorden op veelgestelde vragen en de spelregels van deze actie:

 1. Alle aangemelde e-mailadressen krijgen van de database een uniek nummer. Dit nummer geldt als lotnummer.
 2. De trekkingen zullen volkomen willekeurig op de genoemde datums door een computer gedaan worden. Elk geldig en actief (d.w.z.: u heeft zich niet weer afgemeld) e-mailadres heeft een gelijke kans op de hoofdprijs en de andere prijzen.
 3. De uitslag zal bekend gemaakt worden op de website van Peters Computers: www.peterscomputers.nl. Tevens ontvangt de prijswinnaar op het door hem/haar aangemelde adres een e-mail. Op vertoon van een uitgeprint exemplaar van deze e-mail is de prijs binnen 30 dagen na datum van verzending af te halen in de winkel.
 4. Bij vermoeden van fraude of als de winnende deelnemer de prijs na 30 dagen nog niet heeft opgehaald, zal de prijs weer de reguliere verkoop in gaan en vervalt alle recht op aanspraak van de deelnemer.
 5. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 6. Personeel (fulltime, parttime, stage) en hun familie is uitgesloten van deelname.
 7. De gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten of te ruilen voor andere goederen of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijs verbonden voorwaarden zal de prijs niet worden uitgekeerd.
 8. Prijsgarantie: Peters Computers geeft de garantie dat op alle geldige lotnummers een prijs kan vallen. Dit betekent automatisch dat er alleen getrokken wordt uit lotnummers die ook daadwerkelijk aan een e-mailadres gekoppeld zijn. Als de prijs valt op een lotnummer dat hoort bij iemand die zich heeft afgemeld voor de nieuwsbrief, dan wordt de trekking opnieuw gedaan.
 9. Geen kansspelbelasting wordt geheven als de prijs niet meer dan 454 euro bedraagt. Wij zullen hier bij deze verloting rekening mee houden.
 10. Afbeeldingen kunnen afwijken. Zet-, typ- en dergelijke fouten onder voorbehoud. Bij onenigheid neemt Peters Computers de bepalende beslissing.
 11. Voor vragen en onduidelijkheden kunt u terecht bij H. Peters, de eindverantwoordelijke voor deze regels.

Lees hier wat we met uw gegevens doen

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven per e-mail. Uw naam en/of bijbehorend e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en zijn afgeschermd met een wachtwoord.

Het verloten van prijzen gaat met een computersysteem dat volstrekt willekeurig en anoniem een uniek nummer trekt. Dit nummer is in de nieuwsbriefdatabase aan uw naam en e-mailadres gekoppeld. Op deze manier kunnen wij u per e-mail op de hoogte stellen dat u gewonnen hebt.

Als u geen gebruik meer wenst te maken van de nieuwsbrief, kunt u zich middels een link onderaan elke nieuwsbrief met één muisklik uitschrijven.